Conference League

Ουντέρ: «Πολύ σημαντικό ματς για εμάς, θα κάνουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε»

Δηλώσεις ενόψει της αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Μαρσέιγ, έκανε ο μεσοεπιθετικός της γαλλικής ομάδας, Τσενγκίζ Ουντέρ.

Μεγάλη συνέντευξη στη γαλλική «La Provence» έδωσε ο μεσοεπιθετικός της Μαρσέγ, Τσενγκίζ Ουντέρ, ο οποίος αναφέρθηκε στην κρίσιμη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη και το γήπεδο της Τούμπας.

Εμφανίστηκε αισιόδοξος, τονίζοντας πως το συγκεκριμένο ματς είναι πολύ σημαντικό για ολόκληρο τον σύλλογο της Μαρσέιγ, ενώ εξέφρασε την πεποίθηση πως η ομάδα του θα πανηγυρίσει την πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ουντέρ:

Για τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ:
«Είμαστε σε καλή κατάσταση, είμαστε έτοιμοι. Αυτό το ματς είναι πολύ σημαντικό για μας. Μπορεί να μας πάει στα ημιτελικά. Ο στόχος μας είναι να πάμε στον τελικό. Θα κάνουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε, νιώθω καλά. Τα ματς έρχονται το ένα μετά το άλλο τελευταία, μερικές φορές νιώθω πόνο στα πόδια, αλλά σωματικά είμαι καλά».

Για το πρώτο παιχνίδι και αν μετανιώνουν για το 2-1:
«Πραγματικά το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ καλό, σκοράραμε δύο φορές πολύ γρήγορα. Στο δεύτερο μέρος ήταν διαφορετικά, αν και πάλι είχαμε πολλές ευκαιρίες. Όμως, έχουμε αυτοπεποίθηση. Παίζουμε καλά εκτός έδρας, μερικές φορές καλύτερα απ’ ότι εντός. Δεν ανησυχούμε από αυτή την πλευρά, νομίζω ότι θα τα καταφέρουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x